пʼятниця, 15 квітня 2022 р.

Робота класного керівника в тандемі з батьками - запорука успіху учнів

15 квітня відбулася онлайн-зустріч класного керівника Зубик Н.В. та батьківсього колективу 5-А класу.
Говорили про особливості навчання гімназистів в умовах воєнного стану, звертали увагу на психологію підлітків, шукали шляхи взаємодії з дітьми, зокрема звернули увагу на атмосферу в сім'ї, значення підтримки рідних для гармонійного розвитку дітей.
Одне із ключових питань батьківських зборів - ознайомлення із варіантами вибору профільних предметів у старшій школі. Отож під час онлайн-зустрічі класний керівник розповіла про особливості кожного профілю, зважаючи на вибір гімназистами майбутньої професії, а згодом і закладу вищої освіти. Безумовно, усе це також є чинниками, що сприяють досягненню успіху кожної дитини. У світлі такого обговорення звертали увагу на мотивацію підлітків до навчання, також аналізували анонімні міркування школярів, які діти висловлювали під час нещодавної виховної години із класним керівником та психологом гімназії.
Отож спільно із батьківським колективом узагальнили, що зараз єдиний фронт для гімназистів - це якісне й відповідальне навчання та співпраця з батьками й учителями. Саме це сприятиме гармонійному розвитку кожної особистості, яка зможе реалізуватися в професійному аспекті, стане успішним та відповідальним громадянином України.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вітаємо в Заліщицькій державній гімназії

 Шановні батьки, дорогі учні 1-А класу! Вітаємо в Заліщицькій державній гімназії! Нехай навчання тут буде легким, цікавим, успішним і незабу...