середа, 13 квітня 2022 р.

Мотивація до навчання як запорука успіху в умовах війни

13 квітня психолог Гарвасюк І.І. та класний керівник Зубик Н.В. провели з учнями 5-А класу виховну годину на тему "Мотивація до навчання як запорука успіху в умовах війни".
Обговорювали з гімназистами поняття "успіх" та шляхи його досягнення. Цікаво й відрадно, що чимало учнів висловилися, що для них життєвий успіх - це перемога України!
На думку експертів, в екстремальних психолого-фізичних умовах потрібно пам'ятати правило "трьох ключових завдань": спілкування, фізкультура і навчання. Тож спілкуючись з дітьми, зосереджували увагу не тільки на шляхах пошуку мотивації до навчання, а й шукали нові можливості щодо розвитку емоційного інтелекту.
У практичній частині виховної години вчилися з гімназистами керувати своїми почуттями, емоціями, так би мовити, "емоційними гойдалками".
На завершення зустрічі узагальнили, що зараз єдиний фронт для нас - це навчатися і розвиватися, адже тільки таким чином зможемо відродити українську націю і відбудувати державу, зробити нашу країну однією із найсильніших у світі! Переконані: із цим завданням упораємося! Усе буде Україна!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вітаємо в Заліщицькій державній гімназії

 Шановні батьки, дорогі учні 1-А класу! Вітаємо в Заліщицькій державній гімназії! Нехай навчання тут буде легким, цікавим, успішним і незабу...