вівторок, 12 березня 2019 р.

Засідання Школи педмайстерності вчителів-словесників району

06 лютого 2019 року на базі Заліщицької державної гімназії проведено заняття Школи педмайстерності вчителів-словесників району «Інтерактивні онлайн-платформи як інструмент ефективного навчання на уроках української мови та літератури».
Показовий урок у 1 (5) класі у формі онлайн - гри на тему: «Правила вживання знака м’якшення. Тренувальні вправи». Учні працювали на платформі Microsoft Office 365. Для різних форм роботи на уроці було використано ресурси Office 365, OneNote, Learning Apps, Kahoot!, Powtoon, Pudlet, WordArt, Microsoft PowerPoint, Story Jumper, Jigsaw Planet.

Світлина від КУ "Заліщицький районний науково-методичний кабінет".Світлина від КУ "Заліщицький районний науково-методичний кабінет".Світлина від КУ "Заліщицький районний науково-методичний кабінет".Світлина від КУ "Заліщицький районний науково-методичний кабінет".Світлина від КУ "Заліщицький районний науково-методичний кабінет".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вітаємо в Заліщицькій державній гімназії

 Шановні батьки, дорогі учні 1-А класу! Вітаємо в Заліщицькій державній гімназії! Нехай навчання тут буде легким, цікавим, успішним і незабу...